Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

recipe
Mangorahkakakku

ainekset

Pohja:

150 g digestivekeksejä
75 g voita

 

Rahkatäyte:

2 dl kuohukermaa
250 g Ehrmann maitorahkaa
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunamehua

tilkka vettä

4 liivatetta

Kiille:

2 purkkia mangososetta
2 liivatetta

tilkka vettä

maitorahka

Valmista pohja:

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Murenna keksit ja yhdistä sulatettuun voihin. Painele keksimassa irtopohjavuoan pohjalle. 

 

Valmista rahkatäyte:

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon sokerit, sitruunamehu, maitorahka, ja sekoita. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä. Kaada liivateseos ohuena vanana rahkaseoksen joukkoon koko ajan vatkaten. Kaada seos nopeasti pohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

 

Valmista kiille: 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita mangosose kulhoon. Kiehauta vesi kattilassa ja sulata liivatteet veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana mangososeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada mangosose kakun päälle varovasti ja laita kakku hyytymään muutamaksi tunniksi.