Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

Laatu ja
kestävyys

Lue lisää hoidostamme, valvonnastamme ja panoksestamme kestävämpään maailmaan.

Korkein laatu, luonnollisuus ja perinne

Ehrmann-tuotteet takaavat parhaan nautinnon. Ne valmistetaan huolellisimmalla mahdollisella tavalla ja niiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti – aina hienoimmista ainesosista kuten herkullisista hedelmistä parhaaseen maitoon lajityypillistä karjanhoitoa harjoittavilta tiloilta. Kattava valvonta raaka-aineiden toimituksesta pakkausten täyttöön varmistaa, että kaikki Ehrmann-tuotteet saapuvat aina kuluttajille totutun korkealaatuisina.

Perheyrityksenä saamme Oberschöneggin pääkonttoriimme kauniin Allgäun alueen perhetiloilta päivittäin tuoreetta maitoa tuotteitamme varten. Allgäun alue on Saksan vanhin aidattu maanviljelysalue. Siellä on tuotettu maitoa jo 180 vuoden ajan! Maidontuottajiemme lehmät pidetään keskimäärin 50 eläimen ryhmissä karjatilaa kohden, ja ne ovat enimmäkseen peräisin tilojen omasta siitostyöstä.

Laatu ja valvonta

Laatutavoitteidemme jatkuva toteuttaminen on kaikkien työntekijöidemme vastuulla. Keskitymme asiakkaidemme ja kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin, ja olemme sitoutuneita jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ja palvelujemme laatua. Jokaisen Ehrmann-tuotteen moitteettoman laadun ja täydellisen makunautinnon perusresepti koostu kolmesta osasta: parhaat raaka-aineet, huippuluokan käsittely ja saumaton valvonta. Sillä huippuluokan tuotteita saadaan vain virheettömistä ja ensiluokkalaisista raaka-ainesta. Ehrmannilla suoritetaan päivittäin noin 2 300 laboratorioanalyysiä.

mounten

“Tyytyväisyys elämään sisältää myös antamisen.”

Anton Ehrmann

Kestävä kehitys

Tämän moton myötä Ehrmann ei toteuta sosiaalista sitoutumistaan, kestävän kehityksen periaatteitaan ja ympäristönsuojelua vain yrityksen sisäisesti, vaan vie ne myös yrityksen ulkopuolelle. Osana tätä vastuuta Ehrmannin perhemeijeri on sitoutunut hyväntekeväisyysprojekteihin, jotka ovat yhdenmukaisia kestävää kehitystä noudattavien yrityksen johtamisen ideoiden ja perusarvojen kanssa.

Sosiaalisen kestävyyden lisäksi olemme intensiivisesti sitoutuneita ekologisiin tekijöihin. Vahva yhteys luontoon on tärkeä osa yrityksen historiaa ja menestystä. Ne muodostavat perustan ekologiselle vastuunkannollemme, jota me toteutamme erilaisten projektien ja sitoumusten kautta. 

Lisäksi, koska olemme keskisuuri yritys, kestävän kehityksen mukainen johtaminen on ollut meille itsestään selvää jo sukupolvien ajan yrityksen menestyksen varmistamiseksi myös tulevaisuudessa.

alm sonnenuntergang scaled

Ota yhteyttä meihin!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai toivomuksia tai olet kiinnostunut kuulemaan Ehrmannista lisää, voit käyttää yhteydenottolomakettamme.

Voidaksemme vastata viestiisi mahdollisimman nopeasti, pyydämme sinua antamaan tietosi mahdollisimman tarkasti.

Autamme mielellämme.

  Jotta voimme jäljittää valituksesi tuotantolaitoksessamme, tarvitsemme parasta ennen -päivämäärän ja kupin koodin:

  Huom: 13-numeroinen EAN-Koodi Löytyy pakkauksen viivakoodista esim. (4002971243901)

  Kuva:

  No file selected   (JPG, PNG, max. 5 MB)

  Kuva:

  No file selected   (JPG, PNG, max. 5 MB)

  * Pakolliset kentät