Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

letut
Rahkaletut 

ainekset

8 kpl

1 ½ prk Ehrmann-rahkaa
4 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
4 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa

rahka-kermavaahto:
½ prk Ehrmann-rahkaa
2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 granaattiomena

maitorahka

Riko kananmunien rakenne, sekoita rahka joukkoon. Lisää vehnäjauho, sokeri ja suola ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia. Paista miedolla lämmöllä, kunnes letut ovat molemmilta puolilta kauniin ruskeat.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka varovaisesti sekoittaen. Mausta sokerilla. Ripottele lettujen päälle granaattiomenan siemeniä.