Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

Marianne
Piparminttu-rahkakerrosmalja

ainekset

neljälle

1 prk Ehrmann-rahkaa
2 dl vispikermaa
1 ½ rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl Marianne Crush -rouhetta
150 g digestive-keksejä
½ l mansikoita
½ l mustikoita

maitorahka

Vispaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita varovasti rahkan kanssa. Mausta sokerilla ja  vaniljasokerilla. Lisää Marianne-rouhe. Murenna keksit tarjoilumaljan tai tarjoiluastioiden pohjalle. Annostele päälle marjoja, säästä osa koristeluun. Lisää viimeiseksi rahka-kermavaahtokerros. Koristele Marianne-rouheella ja lopuilla marjoilla.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/p-KSiKPu6Wk“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>