Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

Ehrmann-reseptit Naanleipa ja raita main
Naan-leipä


ainekset

6 annosta
Kohotusaika 45 min

1 dl maitoa

2 tl kuivahiivaa

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 kananmuna

1 prk Ehrmann rahkajogurttia

6 dl vehnäjauhoja

2 rkl voita sulatettuna

Päälle voita ja tuoretta silputtua korianteria

rahkajogurtti

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon kuivahiiva ja sokeri. Lisää kananmuna, Ehrmann rahkajogurtti ja suola. Sekoita tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot vähitellen ja sekoita. Kaada lopuksi sekaan sulatettu voi ja muotoile käsin tasaiseksi taikinapalloksi. Jätä taikina kohoamaan lämpöiseen paikkaan 45 minuutiksi. Jaa taikina kuuteen osaan. Kaulitse ohuiksi pisaran tai soikion muotoisiksi leiviksi. Paista leivät pannulla voissa n. 1-3 minuuttia per puoli.

Tarjoile naan-leipä Ehrmannin raikkaan mintturaidan kanssa.

<iframe frameborder=“0″ height=“315″ width=“560″ allow=“autoplay; encrypted-media“ src=“https://www.youtube-nocookie.com/embed/Cka51gmDYPk?rel=0″></iframe>