Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

Ehrmann reseptit Rahkajaatelo main
Mansikka-rahkajäätelö

ainekset

2–4 annosta
Jäädytysaika noin 6 h

300 g jäisiä mansikoita

1 prk Ehrmann rahkajogurttia
2 rkl hunajaa (helpottaa jäätelöpallojen pyörittelyä)
1/2 rkl sitruunanmehua

rahkajogurtti

Laita jäiset mansikat monitoimikoneeseen ja soseuta. Lisää seokseen Ehrmannin rahkajogurtti, hunaja ja sitruunanmehu. Sekoita vielä kaikki aineet keskenään. Jäädytä pakastimessa noin kuusi tuntia. Tarjoile tuoreiden marjojen ja mintunlehtien kanssa.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/NJ8ViyYOBdQ“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>