Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

Kuohkeat rahkapannukakut

ainekset

  • Pannukakut
  • 1 prk (250 g) Ehrmann raikas ja rasvaton maitorahkaa
  • 1 kananmuna
  • 1 banaani
  • 1 dl kaurajauhoja
  • 0,5 tl soodaa
  • Ripaus suolaa
  • öljyä paistamiseen

Tarjoiluun 

Ehrmann raikas ja rasvaton maitorahkaa
Tuoretta ananasta, mustikoita ja mansikoita
Hunajaa tai agavesiirappia (ei välttämätön)

Mittaa rahka, kananmuna ja muussattu banaani kulhoon. Sekoita hyvin. Sekoita sooda ja suola kaurajauhoihin ja kääntele taikinaan. 
Nostele taikinasta kauhalla kuumalle paistinpannulle pieniä lettuja. Paista molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa heti rahkan ja marjojen kera!