Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

recipe
Kolmen suklaan rahkakakku

ainekset

Pohja

200g Dominoja-keksejä
75g voita

 

Valkosuklaatäyte

3 liivatelehteä
200g valkosuklaata
250g Ehrmann maitorahkaa
2,5dl vispikermaa
0,5dl sokeria

 

Maitosuklaatäyte

3 liivatelehteä
200g maitosuklaata
250g Ehrmann maitorahkaa
2,5dl vispikermaa
0,5dl sokeria

maitorahka

Valmista pohja:

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit ja yhdistä sulatettuun voihin. Painele keksimassa irtopohjavuoan pohjalle. 

 

Valmista maitosuklaatäyte:

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma.

Sulata maitosuklaa varovasti ja yhdistä maitorahkaan. Lisää joukkoon sokeri, ja kermavaahto. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, anna jäähtyä hetki ja 

kaada ohuena vanana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi. Valmista sitten valkosuklaatäyte.

 

Valmista valkosuklaatäyte:

Valkosuklaatäyte on samanlainen kuin maitosuklaatäyte. Kaada valmis täyte maitosuklaatäytteen päälle, ja laita kakku hyytymään jääkaappiin. Anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele ennen tarjoilua