Tuotteet

 

Laatu ja kestävyys

Reseptit

Yritys

Toimipaikat

recipe
Kevyet omenapannukakut

ainekset

2-5:lle

Kuivat-aineet:

5 dl jauhoja
1 ½ rkl leivinjauhetta
¾ dl sokeria
suolaa
¼ tl kardemummaa
½ tl kanelia

Nestemmäiset aineet:

2 munaa
½ dl öljyä
1 prk Ehrmann Maitorahkaa (0,2 %)
2 ¼ dl omenamehua
1−2 rkl hunajaa tai agavesiirappia

Päälle:

1 prk Ehrmann Maitorahkaa
1 rasia vadelmia
hunajaa

Sekoita ensin kuivat ainekset hyvin keskenään. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet keskenään. Seuraavaksi lisää osissa kuivat aineet nesteseoksen joukkoon. Sekoita hyvin ja anna seoksen seistä noin 5−10 minuuttia. Kaada pieni kauhallinen taikinaa paistinpannulle. (Paista ilman voita.) Anna pannukakun hieman paisua hiljaisella lämmöllä. Anna taikinan nousta ja jähmettyä. Käännä toiselle puolelle. Anna vielä hieman ruskistua ja tarjoile vadelmien ja Ehrmann-rahkan ja hunajan kera.